Καθαρισμός και Απομάκρυνση Αλάτων Από το Μπάνιο

Πως Θα Καθαρίσεις Σωστά το Σφουγγάρι Κουζίνας
Πως Θα Καθαρίσεις Σωστά το Σφουγγάρι Κουζίνας
25 Ιουλίου 2016
Καθαρισμός μετά την Ανακαίνιση Σπιτιού ή Νέα Δόμηση
Καθαρισμός μετά την Ανακαίνιση Σπιτιού ή Νέα Δόμηση
27 Φεβρουαρίου 2019

Καθαρισμός και Απομάκρυνση Αλάτων Από το Μπάνιο

Όλοι γνωρίζουν ότι τα πόσο άσχημα δείχνουν οι λεκέδες από άλατα στις ανοξείδωτες συσκευές του μπάνιου, έτσι στο ακόλουθο άρθρο θα μάθεις πως μπορείς εύκολα να τα απομακρύνεις.

Ένα μείγμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το καθάρισμα του μπάνιου σας είναι σκόνη καθαρισμού με ξύδι. Το απλώνετε στα σημεία που υπάρχουν άλατα και το αφήνετε να ενεργήσει για 5-10 λεπτά. Μετά το τρίβετε με το σκληρό μέρος του σφουγγαριού ή με μια οδοντόβουρτσα. Ξεπλένεται πολύ καλά και σκουπίζετε με στεγνό πανί ή χαρτί κουζίνας.

Για τα άλατα στα νίκελ είδη υγιεινής μπορείτε να μουλιάσετε λίγο ρολό χαρτί σε ξύδι και να το τυλίξτε γύρω από τις βρύσες, τις μπαταρίες του μπάνιου και τα χερούλια για δέκα λεπτά. Αφαιρέστε το και αφήστε το να στεγνώσει. Θα δείτε ότι τα άλατα θα φύγουν αμέσως.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξύδι, επειδή, σας φαίνεται έντονη η μυρωδιά του, μπορείτε να πάρετε μια λεμονόκουπα και να τρίψετε τις βρύσες, τα είδη υγιεινής και τις οπές της αποχέτευσης. Πέρα από τα άλατα, θα απομακρυνθούν και τα υπολείμματα σαπουνιών.

Για επίμονους λεκέδες από άλατα γύρω από τις βρύσες, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού λεμόνι και ένα αλάτι και με το μείγμα τρίψτε τους λεκέδες με ένα παλιό βουρτσάκι δοντιών. Άλατα και στην ντουζιέρα; Ένα διάλυμα σόδας ή λεμονιού θα τα απομακρύνει.

Comments are closed.