Σχετικά με την Εταιρεία

Μας Αρέσει η Καθαριότητα

Στην ΕΣΤΙΑ φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρο σας, σαν να είναι δικός μας. Χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά και σύγχρονα μηχανήματα, καθαρίζουμε σε βάθος και σε όλα τα σημεία ενός κτηρίου. Στηρίζουμε την επιτυχία μας στον συστηματικό καθαρισμό, στην εμπειρία και εργατικότητα του προσωπικού μας, όπως και στα επιλεγμένα υλικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους βρομιά.

Εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της καθαριότητας και της υγιεινής.


Διαθέτουμε Μόνιμου Έλληνες Εργαζόμενους

Η ΕΣΤΙΑ ως μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση δεν θα μπορούσε πάρα να στηρίζει την ελληνική οικογένεια απασχολώντας μόνο Έλληνες εργαζομένους. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε τον καθαρισμό του χώρου σας από τους ίδιους ανθρώπους κάθε φορά, χτίζοντας μια φιλική σχέσης όπως και σχέση εμπιστοσύνης και άμεσης επικοινωνίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

Τα Συνεργεία καθαρισμού αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο στη μεθοδολογία καθαρισμού, με σύγχρονο εξοπλισμό, εξελιγμένα μέσα και υλικά. Ο συνδυασμός των παραπάνω στοιχείων αποτελούν εγγύηση για την υγιεινή και τον καθαρισμό κτιρίων.


Εμπιστευθείτε μας

Χρησιμοποιώντας ασφαλή υλικά και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό εξασφαλίζουμε την καθαριότητα και την υγιεινή σε κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε.

Ενδεικτικά Αναλαμβάνουμε
  • Επαγγελματικούς Χώρους & Γραφεία
  • Τράπεζες, Οργανισμούς και Δημόσια Κτήρια
  • Κινηματογράφους & Θέατρα
  • Εμπορικά Κέντρα και Πολυκατοικίες
  • Φροντιστήρια και Εκπαιδευτήρια
  • Διαγνωστικά Κέντρα, Θεραπευτήρια, Νοσοκομεία
  • Ενοικιαζόμενα, Γυμναστήρια και Κέντρα Αισθητικής

Δομή Επιχείρησης

Η εταιρεία μας είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία και παρουσία στο χώρο του καθαρισμού. Γι αυτό μπορούμε να πούμε πως γνωρίζουμε το χώρο καλύτερα, και γι' αυτό φροντίζουμε για σας. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από Έλληνες καθαριστές και πρόσωπα που είναι πάντα τα ίδια.

Τα υλικά καθαρισμού είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για να είναι πολύ αποτελεσματικά. Για το προσωπικό μας και την οργάνωσή μας έχουμε τις καλύτερες συστάσεις. Για όλους αυτούς τους λόγους μπορούμε να πούμε πως σε μας θα βρείτε την καλύτερη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τηλεφωνήστε τώρα να σας επισκεφτούμε και χωρίς καμιά επιβάρυνση θα σας δώσουμε λύσεις και προσφορές.

"Καθαρίζουμε" για σας! Ζητήστε προσφορά: 210 2758273